ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком погодив департаменту Павліва збільшення штату

Львівський портал

|

Виконком підтримав збільшення штату департаменту містобудування, передає кореспондент «Львівського порталу».  Потребу збільшення кількості штатних одиниць департаменту було визнано обґрунтованою – такий висновок зробив перший заступник міського голови  Олег Синютка, що головує на виконкомі, заслухавши звіт директора департаменту Андрія Павліва.

Відтак проект рішення буде скеровано на затвердження сесії міської ради.

Збільшити пропонують персонал управління архітектури з 39 до 48 одиниць. Загалом в департаменті працює 89 осіб. А.Павлів каже, що 27% усіх звернень до міської ради приймає департамент містобудування. А майже 60% всіх дозвільних документів видають управління цього департаменту.

За його словами, навантаження на одного працівника становить 404 звернення в рік, тоді як в середньому на працівника міськради – 22.

Крім того, директор департаменту також вважає, що потрібно ввести ландшафтного архітектора, який займався би паркові зони Львова, а також  створити відділ містобудівного маркетингу.

Нагадаємо, що депутати міської ради вимагають скоротити кількість чиновників виконавчих органів. Врешті міський голова Львова не так давно заявив, що на виконавчі органи чекає скорочення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *