ОСТАННІ НОВИНИ

Півтисячі МАФівців пікетують міськраду

Львівський портал

|

Майже півтисячі підприємців та власників МАФів зібралися під стінами міської ради. Вони вимагають від міського голови Львова Андрія Садового, припинити економічний геноцид народу та припинити тиск на МАФи.

Пікетувальники тримають плакати, "Годі лобіювати нельвівські інтеерси!", "Зупиніть економічний геноцид власного народу!", "Садовий, полюби малий бізнес".

Як розповів голова ГО "Я – львів`янин" Андрій Антонищак, посадовці міськради саботують видачу документів МАФам. Зокрема, за 4 місяці цього року видано 44 дозволи на відкриття об`єктів торгівлі, хоча до 1 червня мають видати ще понад 1400 таких дозволів, аби МАФи перебували у правовому полі.

Окрім цього, підприємці виступають проти проектыв ухвал щодо обмеження торгівлі алкоголем і тютюном у МАФах. Як наголосив Антонищак, підприємці підприємці пропонують створити робочу групу, щоб напрацювати об`єктивне рішення. " Ми виступаємо за заборону продажу пива і тютюну поблизу навчальних закладів і парків, але таке рішення має стосуватися усіх, а не лише кіосків, бо великого бізнесу це не стосуєтсья" – зазначив Антонищак.

Як повідомив кореспондент "Львівського порталу", зараз зачинені практично всі кіоски в центрі міста, окрім тих, що торгують газетами. На вітринах зачинених кіосків видно написи "Страйк".

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *