ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські мости можуть обвалитися у будь-який час

Львівський портал

|

Жоден із мостів у Львові не має господаря. Виключення – Левандівський міст, котрий після довгих перипетій місто взяло на свій баланс. Якщо ситуацію негайно не змінити, під загрозою опинитись у переліку аварійних можуть інші мости. Про це «Львівському порталу» повідомив депутат, заступник голови інженерної комісії Львівської міської ради Олег Бас.

«У нас є велика кількість мостів і підпірних стінок, на яких ніхто не дотримується технологій експлуатації, і в будь-який час вони можуть обвалитися. Тому зараз треба провести їх інвентаризацію, взяти на баланс міста і поступово ремонтувати. Бо інакше ми так догосподарюємось, що будемо знову в алярмовому порядку перекривати рух, шукати відповідального і гроші на реконструкцію», – зазначив Олег Бас.

За інформацією депутата, на цей рік у бюджеті Львова не передбачено ані копійки на ремонт мостів та підпірних стінок. «У найбільш критичному стані перебувають мости на вулиці Городоцькій біля «Хлібозаводу» та на вулиці Шевченка, поблизу тюрми. Оскільки коштів на їх ремонт у бюджеті не передбачено, існує небезпека, що історія із Левандівським мостом повториться і на цих об’єктах», – додав депутат.

  

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *