ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада затвердила Програму підготовки до Євро-2012

Львівський портал

|

ЛМР затвердила цільову міську програму підготовки та проведення фінальної частини Євро-2012, передає кореспондент «Львівського порталу» з сесійної зали. «За» проголосували 76 депутатів. Щоправда, програма, як і попереднього разу, залишилася загальною. У ній не вказано конкретних об’єктів, на які мають піти кошти для підготовки до Євро, а також детально не розписані джерела надходження коштів на виконання робіт. Також немає графіків виконання робіт.

 Загалом програма передбачає обсяг фінансування 2008 -2012 на рівні 6,973 млрд гривень.

 У проекті пропонувалося, що лише з міського бюджету буде профінансовано  2,315 млрд гривень. Про те депутати наполягли на тому, щоби не вказувати, скільки надійде з  різних бюджетів, а лише передбачити, якими будуть джерела фінансування, аби мати можливість для маневру.

 На цей рік передбачалося фінансування в обсязі 840 млн грн. з міського бюджету  і 260 млн – з державного. Проте коли Садового запитали, звідки у міському бюджеті візьметься така цифра на цей рік, той зазначив, що 500 – це кредитні кошти від ЄБРР, а ще понад 250 млн – субвенція з держбюджету. Але справа в тому, що приблизно та сама сума з ДБ передбачені окремим рядком в бюджеті, відтак не зрозуміло, чи це дві окремі суми, чи хтось два рази ті ж гроші вписав у львівський бюджет.

 На наступний рік планують профінансувати підготовку на 942 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *