ОСТАННІ НОВИНИ

Бюджет розвитку Львова можуть прийняти вже цього четверга - Стецьків

Львівський портал

|

Якщо виконавчим органам Львівської міськради та депутатському корпусу вдасться знайти спільне бачення бюджету розвитку, то не виключено, що цей документ буде прийнято вже цього четверга. Про це «Львівському порталу» повідомив голова бюджетної комісії Андрій Стецьків.

Проте, – вважає депутат, – перед голосуванням за фінансовий документ раді необхідно прийняти ще два рішення, які стосуються масштабів чиновницького апарату та підготовки Львова до Єврочемпіонату.

«Як на мене, перед голосуванням за бюджет розвитку треба прийняти дві ухвали, які напряму із ним пов’язані. Я маю на увазі програму підготовки нашого міста до Євро-2012 та прийняття нової структури виконавчих органів», – наголосив Андрій Стецьків.  

Що ж стосується самого бюджету розвитку, голова бюджетної комісії не поділяє оптимізму виконавчих органів щодо запозичень для підготовки до Євро-2012.

За інформацією Андрія Стецьківа, станом на нинішній день депутатський корпус вже ознайомлений із проектом бюджету розвитку. Як каже депутат, у середу відбудеться підсумкове засідання, на якому бюджетна комісія дасть остаточні рекомендації щодо цього фінансового документа.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *