ОСТАННІ НОВИНИ

Затримано вбивць працівниці Ощадбанку на Городоцькій

|

Працівники карного розшуку затримали двох злочинців, які вчинили збройний напад на філію Ощадбанку на вулиці Городоцькій у Львові, убивши при цьому працівницю банку і важко поранивши ще одну.

За інформацію правоохоронців, злочинцями виявилися два рідних брата, уродженця Тернопільської області, 32-х та 25-ти років. Старший уже встиг відсидіти 6 років у в’язниці в Чехії за пограбування ювелірного магазину.

Як повідомило «Львівському порталу» джерело у правоохоронних органах, брали злочинців уночі, серед сну. Одного з них затримали у Тернопільській області, іншого – в Івано-Франківській.

Окрім пограбування філії Ощадбанку у Львові, бандитам інкримінують також два пограбування у Чернівцях – одне з них з важким пораненням.

Сьогодні о 13.00 прес-конференцію з цього приводу даватиме начальникГУ МВС у Львівській області Василь Пісний.

Напад на філію Ощадбанку на вулиці Городоцькій у Львові було здійснено напередодні Великодня, у суботу, 26 квітня. Приблизно о пів на одинадцяту ранку озброєні пістолетом «Браунінг» невідомі увірвалися у приміщення банку на вулиці Городоцькій, 52. Зловмисники застрілили 36-річну завідувачку відділенням та важко поранили 21-річну касирку. За попередньою інформацією, злочинці заволоділи грошима у сумі 15-20 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *