ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада ухвалила концепцію програми «Доступне житло»

|

Депутати міськради ухвалили концепцію регіональної цільової програми розвитку житлового будівництва у Львові. Програма, що буде орієнтована на громадян, які потребують соціального захисту, отримала назву «Доступне житло». За цю програму проголосувало 75 народних обранців, повідомляє кореспондент «Львівського порталу» із зали засідання.

Програма, зокрема, передбачає проведення ревізії квартирного обліку громадян, що перебувають на черзі для покращення житлових умов, та проведення інвентаризації житла, яке можна використовувати як соціальне.

В рамках цієї концепції передбачається проведення проблемно-орієнтованих соціологічних та маркетингових досліджень, а також аналізу технічного стану та перспектив будівельних підприємств Львова. Саме це є першим етапом виконання регіональної цільової програми «Доступне житло», розрахованої на 9 місяців. Орієнтовна вартість дослідних робіт, згідно з ухвалою міської ради, становить 250 тисяч гривень.

Як йдеться у цій концепції, станом на 2006 рік кількість сімей та одинаків у Львові, що перебувають на квартирному обліку, становила 55 800. У Львівській міській раді на соціально-квартирному обліку зареєстровано понад 23 600 сімей, а понад 15600 сімей-черговиків очікують на отримання кооперативного помешкання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *