ОСТАННІ НОВИНИ

ЦВК перерахувала окружкому 112 округу 230 тисяч гривень

|

230 тисяч гривень перерахувала на проведення виборів Центральна виборча комісія окружній виборчій комісії 112 територіального виборчого округу, який знаходиться на території Львова. Про це «Львівський портал» повідомив голова комісії Богдан Хапко. Загалом, за його словами, ЦВК має перерахувати ОВК 112 виборчого округу близько 1 мільйона 300 тисяч гривень.

Водночас Богдан Хапко зазначив, що вказана сума є недостатньою для проведення виборів. «На одні статті витрат коштів достатньо, але на інші – ні. Бракує грошей на транспортні витрати», – зазначив він. Натомість технічне забезпечення 112 виборчого округу, за словами голови ОВК, є нормальним.

Що ж стосується формування дільничних виборчих комісій, то, за словами Богдана Хапка, наразі списки членів ДВК подав лише блок «Наша Україна-Народна Самооборона». «Завтра списки обіцяють подати регіони, у п ’ятницю – Блок Юл ії Тимошенко. Соц і ал і сти та комун і сти ще н і чого не об і цяли. Але списки членів ДВК пол і тичн і сили мають подати до 9 вересня», – зазначив Богдан Хапко.

Нагадаємо територіальний виборчий округ № 112 включає Галицький, Личаківський та Сихівський райони Львова.

Як повідомляє « proUA » , загалом Центральна виборча комісія станом на 5 вересня затвердила єдині кошториси видатків для 222 окружних виборчих комісій загальною сумою 313 мільйонів 300 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *