ОСТАННІ НОВИНИ

Наші «горбаті» вирушають до Німеччини та Франції

|

Завтра, 28 серпня о 17.30, на площі Ринок стартує автопробіг «горбатих «Запорожців», що вирушають на міжнародні фестивалі до Німеччини та Франції.

Львівський клуб антикварних «Запорожців» «ЗАЗ КОЗАК» відправляється на запрошення закордонних колег, які гостювали в Україні у червні цього року: разом із німецькими власниками «Запорожців» українці на автомобілях проїхали понад 4 тисячі кілометрів – побували у Києві, Запоріжжі та Ялті.

У програмі автопробігу дорогами Євросоюзу – найзначніший з’їзд антикварних автомобілів східної Німеччини, фестиваль OMMMA (Ost Mobile Meeting Magdeburg) 1-2 вересня 2007 року та Зліт антикварних автомобілів «Запорожець» у Куневальді 7-8 вересня 2007 року.

У Німеччині львівська делегація відвідає місто-побратим Львова – Фрайбург. Шість автомобілів львівського авто-фан-клубу «ЗАЗ КОЗАК» планують проїхати дорогами Євросоюзу понад 4 тисячі кілометрів за 14 днів. Серед членів делегації (водіїв та штурманів) четверо журналістів – членів Національної спілки журналістів України та Міжнародної Федерації журналістів IFG. Про це «Львівський портал» повідомив Президент клубу «ЗАЗ КОЗАК» Євген Кравс.

Поїздка відбувається під патронатом Львівської міської ради, Обласного управління Державтоінспекції, Почесного консульства Німеччини у Львові та під особистим патронатом Надзвичайного і Повноважного Посла Німеччини в Україні п. Рейнгарда Шаферса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *