ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині члени ОВК від опозиції досвідченіші за коаліціянтів – Кошовий

|

Члени окружних виборчих комісій на Львівщині, які є представниками опозиції, тобто представники БЮТ і блоку НУ-НС, мають кращий досвід роботи в ОВК, ніж представники коаліційних партій. Про це у коментарі «Львівському порталу» повідомив голова Львівської обласної громадської організації Комітету виборців України Роман Кошовий.

«Я вчора аналізував списки членів окружних виборчих комісій на Львівщині. Представники коаліції мають менший досівд роботи в ОВК, ніж опозиціонери. Можливо, вони мають досвід роботи в дільничних виборчих комісіях, на що будемо сподіватися, але власне в окружкомах більшість з них не працювали», – зазначив Роман Кошовий.

Відтак, за словами голови ЛОГО Комітету виборців України, можна стверджувати, що робота в тих окружних виборчих комісіях, головами яких є представники опозиції, під час виборів будуть мати краще налагоджену роботу, ніж ОВК під керівництвом їхніх опонентів.

Нагадаємо, на Львівщині представники опозиції є головами восьми з чотирнадцяти окружних виборчих комісій, решту шість очолють представники коаліції, тобто Партії регіонів, СПУ та КПУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *