ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуація з «Ратушею» достатньо тупикова – А. Стецьків

|

Голова бюджетної комісії Львівської міської ради Андрій Стецьків вважає, що в питанні подальшої долі газети «Ратуша» нарешті треба ставити крапку. У коментарі «Львівському порталу» депутат заявив, що добре було б, якби це питання розглянули ще перед депутатськими канікулами.

«Ситуація з газетою достатньо тупикова. На мою думку, 5 липня треба прийняти конкретне рішення – або ми ліквідовуємо газету і не морочимо нікому голову, або ми продовжуємо фінансування до кінця року і газета матиме конкретний формат», – сказав Андрій Стецьків.

Депутат також підтвердив, що міський голова та голови фракцій Львівської міської ради домовилися, що 200 тисяч гривень «Ратуші» буде виділено не на рік, а на півроку. «І через ці півроку ми мали прийняти рішення, що робити з газетою. Утім, до сьогодні жодного рішення не прийнято», – зазначив він.

Андрій Стецьків також повідомив, що особисто є прихильником існування газети, але за умови, що вона матиме концепцію розвитку. «Газета в такому форматі, як є зараз, далі існувати не може. Повинно дещо змінитися. Але, на жаль, ніхто з цього приводу нічого не робить. Хоча ми доручали виконавчим органам спільно з редакцією газети розробити концепцію розвитку», – додав А. Стецьків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *