ОСТАННІ НОВИНИ

Молоду сім’ю з Соборної поселили в готелі

|

Сім ’ ю, яка вчора «поселилася» у міській раді, умовили перейти на тимчасове проживання в готель «Турист». Перед десятою годиною вечора молода мама Світлана Струк підписала з директоркою департаменту житлово-комунального господарства Марією Желіско договір. Про це «Львівський портал» повідомив голова координаційної ради Громадського форуму Львова Олег Мацех.

Згідно з договором, мерія на 5 днів винаймає сім ’ ї два двомісні номери в готелі. І за цей час шукає людям тимчасове житло, за яке має оплачувати оренду. «Згідно з договором тимчасове орендоване помешкання має відповідати всім санітарним вимогам, там обов’язково має бути гаряча вода. А місячний термін оренди такого помешкання має коштувати близько тисячі гривень», – розповів Олег Мацех.

За його словами, якщо за цей час мерія не знайде квартири, то вона має оплатити наступні 5 днів проживання в готелі родини Струків

Щодо інших мешканців аварійного будинку на площі Соборній, то вони наразі поступилися своїми критичними вимогами, щоб спершу влада допомогла родині Струків. «Утім це не означає, що їхні питання не вирішуватиметься. Спочатку ми знаходимо помешкання молодій мамі, а потім в робочому порядку займаємося питаннями решти мешканців Соборної», – сказав Олег Мацех.

Нагадаємо, вчора о 9 ранку мешканці чотирьох квартир гостро аварійного будинку на пл. Соборній, 15 перейшли жити разом з дітьми на другий поверх Львівської міської ради. Таким чином люди протестували проти жахливих умов проживання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *