ОСТАННІ НОВИНИ

Сім’ї з Соборної намірені ночувати в міській раді

|

Cім’ї, які сьогодні вранці «переселилися» до Львівської міської ради, не хочуть переходити на тимчасове проживання в кризовий центр. Вони мають намір залишитися в Ратуші на ночівлю. Про це повідомив голова координаційної ради Громадського форуму Львова Олег Мацех.

Як повідомили «Львівський портал» у прес-службі Львівської міської ради, людям з аварійного будинку на площі Соборній, 15 запропонували два варіанти вирішення проблеми. Перший полягає в тому, що людей переселять у кризовий центр по вул. Коновальця та соціальний притулок на Городоцькій. За іншим варіантом, мерія готова профінансувати людям оренду житла.

Утім на жодну з цих пропозицій мешканці Соборної не погоджуються, звинувачуючи мерію в тому, що вона лише затягує процес.

Нагадаємо, сьогодні о дев’ятій ранку мешканці чотирьох квартир аварійного будинку на площі Соборній, 15 перейшли разом з дітьми жити на другий поверх Львівської міської ради.

Будинок кожної миті загрожує обвалом. У деяких квартирах немає ні світла, ні води. Ще у 1997 році він визнаний аварійним, а у 2002 році – таким, що загрожує обвалом. Однак численні звернення до влади залишилися без належної реакції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *