ОСТАННІ НОВИНИ

Тарифи на тепло у Львові сьогодні таки знизять – Шкіль

|

Народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль переконаний, що тарифи на тепло у Львові сьогодні таки знизять. Як повідомляє кореспондент «Львівського порталу», про це він заявив у коментарі журналістам, вийшовши з кабінету мера, де триває нарада.

«Ми розмовляли про те, яким чином оптимізувати тарифну політику щодо споживачів. Це основна проблема. Звичайно, треба зважати на те, щоб не відбулося руйнації «Теплоенерго». Але не може Львів бути лідером щодо розміру плати за комунальні платежі», – сказав Андрій Шкіль.

За його словами, хоча ситуація з тарифами у Львові не є найгіршою, «але деякі цифри підправити треба». На пряме запитання журналістів, чи буде тарифи знижено, Шкіль відповів: «Звичайно. Для цього є економічні обґрунтування».

Він зазначив, що проблема з тарифами є актуальною для всієї України, тому Львів тут не виняток, оскільки підвищення відбувалося без підготовок і стратегічних обґрунтувань. «Треба зменшити всі антисоціальні наслідки, головна причина яких сидить на Грушевського. І доки ця причина сидітиме там, доти всі міста України, і Львів зокрема, матимуть проблеми», – підсумував Андрій Шкіль.

З кабінету, у якому в ці хвилини відбувається нарада, до журналістів вийшов міський голова Львова Андрій Садовий, який сказав, що дискусії ще тривають. Однак депутати міської ради вже зібралися в сесійному залі і чекають, коли до них приєднаються учасники наради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *