ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада не голосувала за бюджетну резолюцію

|

Жодного рішення так і не було прийнято сьогодні під час засідання міської ради щодо бюджетної резолюції, передає кореспондент «Львівського порталу» з сесійного залу міської ради.

Депутати розкритикували проект цього документа, оскільки його розробляла лише одна політична сила – фракція партії «Пора». Саме це зумовило найбільше протестів з боку депутатського корпусу.

Під час виступів лунали думки про те, що замість господарського документа вийшов політичний, за допомогою якого «пористи» буцімто хотіли себе прорекламувати.

Депутати не розуміли, хто є автором резолюції і які економічні принципи стали його підґрунтям.

«Не потрібно для галочки робити серйозні речі, адже бюджетну резолюцію ухвалює Верховна Рада, але вона для цього дає доручення про розробку документа, а ми жодного доручення не давали, а отримали вже готовий документ», – сказав депутат А. Стецьків.

Відтак з цього приводу не було ухвалено жодного рішення, хоча «пористи» пропонували прийняти його за основу. Втім, депутати пристали на пропозицію секретаря міської ради і представника «Пори» В. Квурта передати документ на обговорення у фракції, щоб кожна політична сила могла внести свої правки й доповнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *