ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські крадії не втратили інтерес до каналізаційних люків

|

Сподівання міської влади щодо зменшення крадіжок кришок від каналізаційних люків не справдилися. Полімерні кришки, які зараз активно встановлюють у нашому місті, виявилися спокусою, якщо не для збирачів металобрухту, то для іншої категорії крадіїв.

«У нашій державі є інтерес до всього», – прокоментував «Львівському порталу» факти крадіжок головний інженер «Львівводоканалу» Володимир Садовий.

Він повідомив, що підприємство тимчасово припинить встановлення таких кришок, допоки міліція не наведе порядок, хоча б у Личаківському районі. Адже саме там сталися чотири викрадення. «Тим паче, з’ясувалося, що ці кришки не дуже й підходять нам», – резюмував В.Садовий.

Нагадаємо, партію полімерних кришок львівська мерія вирішила закупити з метою запобігти крадіжкам. Оскільки ці кришки виготовлені зі спеціальної суміші, то вони не мали б становити спокуси для «чорних» збирачів металобрухту. Такі новації мали обійтися бюджету майже у 260 тисяч гривень.

Днями 200 полімерних кришок для каналізаційних люків з цієї ж причини закупило ЛКП «Львівтеплоенерго». Ціна одної такої кришки становить 238 гривень, натомість ціна чавунної кришки – 420 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *