ОСТАННІ НОВИНИ

Акції комуністів і «свободівців» будуть розведені у часі

|

Представників Комуністичної партії України не хвилюють наміри ВО «Свобода» перешкоджати запланованим на завтра акціям. Як повідомив «Львівському порталу» перший секретар Львівського обласного комітету КПУ Олександр Калинюк, комуністи подбали про присутність на своїх заходах міліції.

«Ми «свободівцям» ніколи не заважали і заважати не будемо. Я звернувся до міліції, щоб вона забезпечила безпеку проведення наших заходів і розділила акції турнікетами, якщо буде в цьому потреба», – прокоментував Олександр Калинюк.

Він також запевнив, що йому не відомі час і місце акцій, які запланувала «Свобода». «Коли вони проводять не знаю, мене ніхто про це не інформував»,– зауважив О. Калинюк.

Лідер львівських комуністів повідомив, що їхні акції розпочнуться о 10 годині на Пагорбі Слави (вул. Пасічна), а потім перемістяться на Марсове поле (вул. Мечникова). Заключний мітинг заплановано об 11 годині біля Монумента Слави, що по вул. Стрийській.

Зі свого боку Всеукраїнське об’єднання «Свобода» масштабну акцію з вшанування пам`яті жертв комуністичних репресій починає о 10.00 біля монумента Слави по вул. Стрийській. По її завершенню “Свободівці” пішою ходою пройдуть до Пагорба Слави та Марсового поля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *