ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада занепокоєна загостренням криміногенної ситуації у Львові

|

77 депутатів міської ради Львова проголосували за звернення до Президента, Прем’єр-міністра та Голови Верховної Ради з приводу загострення криміногенної ситуації у Львові, передає кореспондент «Львівського порталу» зі сесійної зали міської ради.

У зверненні зазначено, що «кримінал, нехтуючи будь-якими нормами моралі, відверто прагне захопити чужу власність шляхом вбивств підприємців та представників влади, скоєних як у Львові, так і по всій Україні».

Депутати особливо стурбовані тим, що під час таких замахів страждають ні в чому невинні люди. «Прикладом є замах на нашого колегу Романа Федишина, унаслідок якого загинула ні в чому не винна 14-річна дитина», – наголошують депутати міської ради.

Крім того, депутатів турбує «безпорадність правоохоронних органів, які, попри обіцянки, так і не розкрили вбивств Б. Опірського, С. Сенчука та Я. Вовчака.

Водночас депутати стурбовані тим, що свого слова не дотримує міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який під час останнього перебування у Львові обіцяв відновити міське управління ДАІ, однак до цього часу цього не зроблено.

Зважаючи на це, міська рада вносить пропозицію розробити та прийняти закон про перепідпорядкування або про подвійне підпорядкування управлінь міліції в обласних центрах міським радам цих обласних центрів, як це заведено у Європі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *