ОСТАННІ НОВИНИ

Федишину зробили операцію і заборонили спілкуватися з пресою

|

Роману Федишину нещодавно зробили операцію на ногу, відтак лікарі заборонили йому спілкуватися з пресою та рідними, передає кореспондент «Львівського порталу» з медичного центру «Богдан», посилаючись на слова лідера обласної організації ВО «Батьківщина» Івана Деньковича.

І. Денькович також зазначив, що у Федишина була відкрита рубана рана ноги і після операції лікарі заборонили потерпілому спілкуватися.

Натомість заступник Р. Федишина з ринку «Шувар» Клавдія Гордієнко розповіла про те, як розгорталися події зранку. Як виявилося, вибуховий пристрій побачив водій, який їхав позаду машини Федишина і повідомив його про це. Тоді ж керівник «Шувару» викликав охорону і попросив нікого не підходити до авта, а сам зателефонував до відповідних служб, і в цю мить пролунав вибух.

Також К. Гордієнко розповіла, що сам Федишин не пов’язує замах ні з політичними, ні з економічними мотивами, проте він дуже переймається тим, що під час цього замаху загинула невинна дитина. К. Гордієнко заявила, що «Шувар» допоможе родині матеріально, хоча провини Федишина чи ринку в тому, що сталося, немає. До речі, загибла дівчина – онука директора обласного архіву В. Куцинди.

За словами пані Гордієнко, Роман Федишин раніше не користувався послугами охорони, однак зараз його близькі та знайомі вимагатимуть надати охорону потерпілому.

Натомість І. Денькович заявив журналістам, що має підозри щодо податківців, точніше, так званих «чорних бригад» податкової, які, як він сказав, «тероризують чесних підприємців». Однак конкретних доказів на підтвердження своїх слів він не представив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *