ОСТАННІ НОВИНИ

Фракція БЮТ підтримає перегляд тарифів – Дяків

|

Фракція БЮТ у Львівській міській раді підтримає пропозицію переглянути тарифи на послуги теплопостачання, які минулого тижня затвердив міськвиконком. Про це в коментарі «Львівському порталу» повідомив депутат ЛМР Теодор Дяків.

«Фракція БЮТ однозначно підтримає перегляд тарифів», – зазначив він.

Стосовно інших фракцій, то Т. Дяків сказав, що наразі їхня позиція залишається невідомою. Однак він повідомив, що позавчора на засіданні фракції БЮТ висунули ідею звернення БЮТ до НСНУ з цього приводу.

«Затвердження тарифів справді не є функцією міської ради. Це обов ’ язок виконавчого комітету. Але міська рада у зв ’ язку зі суттєвим підвищенням повинна була розглянути результати перевірок теплокомуненерго і після того рекомендувати, або не рекомендувати виконкому вирішувати питання встановлення тарифів. Цього не відбулося – і міська рада разом із мером міста самоусунулися від цього процесу», – зазначив Т.Дяків.

На переконання депутата, на наступному пленарному засіданні міська рада має заслухати звіти п ’ ятьох структур, які здійснювали перевірку теплокомуненерго, а потім зробити відповідні висновки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *