ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Миколаєві появиться вода

|

Сьогодні ввечері у мешканців Миколаєва, які через зношеність міських комунікацій майже чотири доби перебували без водопостачання, нарешті появиться вода. Як повідомили «Львівському порталу» у прес-службі МНСУ у Львівській області, протягом двох днів ремонтні бригади ліквідовували поломки у місті.

Наразі відбуваються випробування відремонтованих ділянок. «Якщо все буде добре, то вже сьогодні ввечері у Миколаєві появиться вода», – повідомили у прес-службі МНСУ у Львівській області.

Внаслідок довготривалої експлуатації водогону від 20 жовтня у Миколаєві стався прорив магістрального трубопроводу в районі села Верин. У результаті – припинено централізовану подачу води для 9 тисяч 600 мешканців міста, що проживають в багатоповерхових житлових будинках. Також без води залишилась центральна районна лікарня, два дошкільних заклади, гімназія та дві середні школи міста.

Після дводенних ремонтних робіт замінено 20 метрів магістрального трубопроводу. Окрім того розпочато заповнення двох резервуарів об’ємом 3 000 м3 кожен, після чого у Миколаєві відновиться подача води.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *