ОСТАННІ НОВИНИ

Тур сподівається, що для Желіско призначать службове розслідування

|

Голова Личаківської райдержадміністрації Орест Тур сподівається, що міський голова призначить службове розслідування стосовно в. о. начальника управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради Марії Желіско. Це повинно статись після того, як мер прочитає відкритого листа О.Тура, оприлюдненого у кількох львівських ЗМІ. Про це повідомили «Львівському порталу».

Водночас він повідомив, що з території аварійної служби Залізничного району, що по вул. Стороженка, «загадковим чином зник автосервіс». «Вивезли все – про це мені розповіли очевидці. Кажуть, «зачистка» йшла навіть уночі. Цей факт мене втішив, бо тепер працівники аварійки матимуть можливість краще виконувати свою роботу, а водії – ремонтувати машини в боксах, а не лежачи на землі, як дотепер», – сказав він.

Орест Тур вважає, що цей факт свідчить про незаконне використання площ комунального підприємства і висловив сподівання, що «компетентні структури належно оцінять цей факт та розмір зекономлених автосервісом коштів».

Також О.Тур сподівається, що пані Желіско не «організує здирання утеплення зі стіни будинку на Люблінській,104 і здирання асфальтового покриття біля будинку».

На думку голови Личаківської райдержадміністрації, зважаючи на викладені факти, М.Желіско мали б відсторонити від обов’язків на час службового розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *