ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські комуністи стверджують, що їм в офіс підкинули вибухівку

|

Сьогодні під ранок в офісі обкому КПУ на вулиці Коновальця побили шибки та вкинули у вікно вибуховий пристрій, поінформував „Львівський портал” секретар обкому Тарас Сапуга. За його словами, сусіди в будинку почули, як під ранок хтось бив шибки, і повідомили представників обкому КПУ.

Тарас Сапуга переконаний, що вкинутий в офіс предмет був саме вибухівкою – за його словами, він виглядав, як газовий балончик. Одначе експертної оцінки про те, що згаданий предмет є власне вибуховим пристроєм, Тарас Сапуга не має, бо знахідку щойно відвезли на експертизу.

Т. Сапуга вважає, що черговий напад на офіс КПУ відбувся одразу ж після святкувань річниці 17 вересня 1939 року, коли Червона армія увійшла на територію Західної України. „Найголовніше, що це вже не вперше – тільки за цей рік це вже четвертий напад на наш офіс, і всі вони чомусь відбуваються після подій, важливих для комуністів”, – наголосив Т. Сапуга.

Натомість у прес-центрі головного управління МНС у Львівській області повідомили, що виклик до офісу обкому КПУ справді був, одна там не знайшли жодного вибухового пристрою, а лише сторонній предмет. Який саме, у прес-центрі не уточнили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *