ОСТАННІ НОВИНИ

Денькович готує на неділю велике віче

|

Львівська обласна організація ВО „Батьківщина” планує провести цієї неділі у центрі Львова велике віче, щоб висловити свій протест проти подій, які відбуваються в українському парламенті. Як повідомив „Львівський портал” голова ЛОО ВО „Батьківщина” Іван Денькович, його однопартійці також готуються до виїзду у Київ, проте наразі центр не дав такої команди.

„На сьогодні до Києва людей не відправляємо. До столиці своїх представників відправляють райони і області, які розташовані ближче до неї”, – пояснив Іван Денькович.

Він також повідомив, що наразі має завдання провести у всіх районних, сільських і міських радах позачергові сесії, на яких висуватиметься єдина вимога – розпустити парламент.

„Крім того, цієї неділі ми плануємо провести біля пам’ятника Т.Шевченкові велике віче. Інших акцій наразі не плануємо”, – зазначив І.Денькович.

Він також заявив, що, якщо упродовж тижня отримає команду їхати у Київ, то обов’язково це зробить. „Ми будемо готуватися до цього. Це може бути і тисяча, і дві, і три тисячі наших представників. Скільки буде треба людей, стільки і відправимо до столиці”, – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *