ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 60 будинків не мають гарячої води

|

Через ремонтні роботи, які затягнулися на найскладніших ділянках водопровідних мереж, 60 будинків у Львові позбавлені гарячого водопостачання. Крім того, як повідомила „Львівський портал” керівник прес-служби „Львівтеплоенерго” Оксана Гнатишин, в окремих будинках гаряча вода час від часу зникає через низький тиск газу.

ДК “Газ України”, яка обіцяла минулого тижня навчити міське комунальне підприємство „Львівтеплоенерго” дисципліни газоспоживання, відключивши його від газу, своєї погрози поки що не виконала. Газ підприємство отримує, хоч із пониженим тиском. Саме через це львів’яни подекуди стикаються з проблемою відсутності гарячої води. Однак, як запевнила Оксана Гнатишин, це явище не постійне.

Щоправда розслаблятися теплопостачальне підприємство міста мешканцям не радить – конкретних домовленостей з газовикам досі не досягнуто. ДК „Газ України” категорична щодо вимоги стовідсоткової проплати, а „Львівтеплоенерго” необхідних для цього коштів не має.

„Що буде далі прогнозувати не можемо. Очікуємо компенсації від міського бюджету, проводимо наради за народою”, – повідомила Оксана Гнатишин. За її інформацією, на сьогодні „Львівтеплоенерго” розрахувалося з газовиками на 68%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *