ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима підтримає Сендака всупереч думці однопартійців?

|

З наближенням першої сесії Львівської обласної ради все жвавішими стають переговори політичних сил стосовно розподілу посад у новій раді. Як стало відомо „Львівському порталу”, лідер фракції УНП в обласній раді Олекса Гудима готовий підтримати кандидатуру представника БЮТ Михайла Сендака на посаду голови Львівської облради. Саме це стало предметом інтенсивних консультацій Гудими з бізнесменом Петром Димінським, якого вважають близьким до Сендака.

За твердженням наших джерел, у разі підтримки Михайла Сендака Гудима може розраховувати на серйозну посаду у новому українському уряді, якщо його чільником буде обрано лідера БЮТ Юлію Тимошенко.

Навіть попри позитивні результати домовленостей з Димінським, Гудимі доведеться ще переконати у доцільності свого вибору колег по партії, значна частина яких схиляється до підтримки на одну з ключових посад в області представника іншої політичної сили.

За інформацією”Львівського порталу”, найближчим часом Олекса Гудима складе з себе повноваження голови Львівської обласної організації УНП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *