ОСТАННІ НОВИНИ

Звіт керуючого санацією на „Сільмаші” зможуть почути журналісти

|

Звіт керуючого санацією Олега Кобельника, який пройде на території „Сільмашу” 6 лютого буде відкритим для журналістів, про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник голови ДПА у Львівській області Іван Кравчук.

„6 лютого комітет кредиторів заслухає звіт керуючого санацією Олега Кобельника і зробить свої висновки: якщо ми не будемо задоволені роботою арбітражного керуючого, то ми замінимо його; якщо ми бачитимемо, що є якісь невиконання з боку інвестора, то ми шукатимемо нового”, – сказав він.

Крім того, аби потім не було закидів щодо прозорості та справедливості процесу звітності, податківці запросили журналістів бути присутніми під час звітування пана Кобельника.

Зі свого боку представник трудового колективу в раді кредиторів „Львівсільмашу” Петро Онищак повідомив „Львівському порталу” що від сільмашівців можна чекати всього, зокрема він відзначив їх емоційну неконтрольованість.

Щодо того, аби допустити пана Кобельника, то П. Онищак зазначив: „Вже протягом тижня працівники не вживають ніяких заходів щодо недопускання керуючого санацією Кобельника до свого робочого місця, бо він на завод просто не приходить”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *