ОСТАННІ НОВИНИ

Претенденти на територію ринку Мамедова так і не з’явились

|

Дві невідомі сторони, які претендували на територію ринку Мамедова так і не з’явилися на круглий стіл, який намагався організувати заступник міського голови з питань промисловості та підприємництва Володимир Янів, про це сьогодні “Львівському порталу” повідомила директор ТзОВ “Наш ринок” Еліна Карачевська.

За її словами, минулого понеділка мав відбутися круглий стіл, організований паном Янівим, для того, аби зібрати усі претендуючі сторони на територію славнозвісного ринку і довести всі сторони до спільного правильного рішення.

“В понеділок на ринок приходив пан Янів і мали прийти представники двох інших претендуючих сторін, які так і не з’явилися, – повідомила пані Карачевська. – Це в свою чергу дає нам підставу вважати, що ми є єдиними претендентами на цю територію, оскільки самого пана Мамедова претендентом на неї вважати смішно, бо людина перебуває в розшуку”.

Крім того, пані Карачевська зазначила, що термін листів-звернень, які писали підприємці до депутатів міської ради вже вичерпався, а дій ніяких. “По закінченні свят ми збираємося зайнятися цими питаннями вже активніше, зокрема не виключаємо і того, що будуть звернення до суду на бездіяльність Львівської міської ради”, – наголосила вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *