ОСТАННІ НОВИНИ

ЛАЗ виграв тендер на постачання 45 тролейбусів для Києва

|

ЗАТ „ЛАЗ” виграв тендер, проведений КП «Київпастранс», на постачання 45 тролейбусів для Києва. Тролейбус ЛАЗ-Т183, виробництва ЗАТ «Львівський автомобільний завод», отримав сертифікат якості після того як пройшов випробування на львівських дорогах. Про це „Львівський портал” повідомили у прес-службі ЛАЗу.

Влада столиці доручила підприємству «Київпастранс» провести тендер на 45 тролейбусів за рахунок кредитних коштів. Адміністрація доручила також Головному фінансовому управлінню при формуванні бюджету на 2006 рік передбачити гроші на погашення та обслуговування кредиту. За умовами тендеру один з важливих пунктів – високий рівень безпеки та якості.

Перемога в тендері КП «Київпастранс» показала, що конструкторське управління ЗАТ «Львівський автомобільний завод» успішно завершило розробку тролейбусу європейського рівня.

ЛАЗ-Т183 створений на базі міського автобуса ЛАЗ-А183 СІТІ і є першою в Україні моделлю тролейбусу з повністю низькою підлогою. В машині встановлена найновіша електронна система управління.

«Одна з головних особливостей нової розробки ЗАТ “Львівський автомобільний завод” – це зменшене споживання електроенергії, рекуперація (гальмування і рух зверху супроводжується віддачею електроенергії в мережу, у цей момент система працює в ролі генератора)», – відзначив голова наглядової ради ЗАТ „ЛАЗ” Ігор Чуркін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *