ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Соснівки пікетують облраду

|

Близько ста мешканців Соснівки стоять в ці хвилини під стінами Львівської обласної ради, вимагаючи від депутатів облради прийняти рішення про передачу в територіальну власність міста корпусу, в якому зараз розміщений тубдиспансер, передає кореспондент „Львівського порталу” з місця події.

За словами місцевого мешканця Соснівки Ярослава Гринчука, ще в 2003 році приміщення, де була розміщена лікарня „Укрзахідвугілля”, було забране з комунальної власності Соснівки. Тепер соснівчани вимагають повернути корпус і відновити у ньому колишню лікарню.

Найбільше мешканців Соснівки обурює те, що туберкульозний центр у цьому приміщенні було облаштовано без згоди місцевої громади і з численними порушеннями санітарних норм. Тубдиспансер розташований в 50 метрах від дитячого віддлення Соснівської міської лікарні, в 20 метрах від поліклініки і в 100 метрах від житлових будинків.

За словами пана Гринчука, Червоноградська міська рада ще 25 жовтня цього року прийняла рішення про повернення корпусу соснівській громаді, але обласну раду про це ніхто не повідомляв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *