ОСТАННІ НОВИНИ

Молочна компанія «Галичина» збільшить потужність удвічі

|

ЗАТ «Галичина» завершує реконструкцію Радехівського молочного заводу (Львівська область), повідомили „Львівський портал” у відділі маркетингу та ПР компанії. За словами генерального директора компанії Володимира Петрини, із запуском новозбудованого цеху цільномолочної продукції виробнича потужність основного виробника продукції ЗАТ «Галичина» збільшиться у два рази – зі 150 до 300 тонн на добу.

Загальна площа нового цеху, будівництво якого тривало шість місяців, складає майже дві тисячі квадратних метрів. На сьогодні там завершується встановлення найновіших установок шведського та польського виробництва.

В апаратному цеху поруч із пастеризаційною установкою продуктивністю 5 тисяч літрів молока на годину встановлено нову, вдвічі потужнішу 10-тисячну установку. Змонтовано новий вузол для приготування молокосуміші, чотири 25-тонні ємності для зберігання молока. У сусідньому відділенні – чотирнадцять 6-тонних ємностей для ферментації кисломолочної продукції. Новий цех обладнано автоматизованою станцією для миття устаткування, потужними очищувачами води. Найближчим часом всі виробничі приміщення оснастять вентиляцією з автоматичною системою регулювання температури, бактерицидними лампами, гігієнічними панелями з умивальниками.

Окреме приміщення реконструйованого заводу – новий маслоцех. Із закупівлею сучасного обладнання його виробнича потужність збільшиться в чотири рази – з 500 кг масла на годину до 2 тонн. Сьогодні на Радехівському молокозаводі випускають широкий асортимент цільномолочної продукції: молоко, сметану, кефір, йогурт, масло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *