ОСТАННІ НОВИНИ

Сесію облради пікетують півтисячі осіб

|

Близько півтисячі осіб від молодіжної організації Народного Союзу “Наша Україна”, а також від партії „ПОРА” пікетують засідання сесії Львівської обласної ради, вимагаючи від неї дати згоду на притягнення до кримінальної відповідальності депутата обласної ради і екс-начальника УМВСУ у Львівській області Олега Сала.

Як передає кореспондент „Львівського порталу” з місця події, пікетувальники прийшли з великою кількістю транспаратнів. Зокрема, попереду люди тримають чорний брезентовий плакат, на якому жовтими літерами написано „Бандитам – тюрми ? Пора!”.

Представники „ПОРИ” також тримають плакати, які вони підготували до приїзду до Львова Президента України Віктора Ющенка. На них зображені відомі політики, що тримають хліб-сіль, а вгорі у вигляді печатки написано „індульгенцію отримано”.

На задньому плані видно плакат, на якому зображена людина в міліцейській формі із запальничкою, де написано – „Генерала-фальсифікатора до суду”. Також є плакати з написами: „Хто відповість за фальсифікацію виборів?”, „Хто відповість за підпал „Поступу” та ТРК „Міст”” та „Медикам роботу”.

Цікаво, що на вході до приміщення облради був помічений депутат Тарас Козак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *