ОСТАННІ НОВИНИ

Павло Романюк судитиметься із Кендзьором

|

Журналіст Павло Романюк подав позовну заяву в Франківський районний суд міста Львова до народного депутата України Ярослава Кендзьора за те, що той назвав його агентом КГБ. Про це „Львівському порталу” повідомила адвокат НРУ Наталя Крісман.

Романюк звинувачує нардепа в тому, що виступаючи 28 квітня цього року на сесії Львівської міської ради, він заявив, що „Павло Романюк є справжнім агентом КГБ під псевдо „Довбуш”. Ц ю інформацію поширили в публікаціях редакції газет „Львівська газета” та „Поступ”.

Романюк вимагає від Кендзьора визнати публічну заяву свідомою провокацією та наклепом на нього, що грубо принижують його честь і гідність. Він також вимагає від нардепа ви бачитися на найближчій сесії Львівської міської ради в наступній формі: „Я, народний депутат Ярослав Кендзьор, керуючись низькими особистими мотивами, свідомо звів наклеп на журналіста Павла Романюка як начебто агента КГБ, за що приношу йому та його родині публічне вибачення і засуджую свій вчинок”. Крім цього Романюк вимагає з обов`язати редакції газет „Львівська газета” та „Поступ” спростувати опублікувану інформацію та вибачитись перед ним.

Романюк також вимагає судовим рішенням заборонити поширення в пресі наклепів щодо його особи з боку Ярослава Кендзьора та стягнути з нього 1 мільйон гривень в якості мораної шкоди. Крім того стягнути з редакцій газет „Львівська газета” та „Поступ” по 25 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *