ОСТАННІ НОВИНИ

Призначено нового керуючого справами міськвиконкому

|

Депутати Львівської міської ради проголосували сьогодні за призначення керуючим справами виконавчого комітету Львівськоїміської ради завідувача відділу соціально-економічного розвитку Галицької районної адміністрації Юрія Юрченка. „За” таке рішення проголосував 51 депутат із 72 присутніх. „Проти” проголосувало 14 депутатів, а ще 7 утрималось, передає кореспондент „Львівського порталу” з місця події.

Юрій Юрченко, закінчивши юридичний факультет Львівського державного університету імені Івана Франка, понад 13 років пропрацював державним службовцем. Зокрема з 1995 до 1996 року обіймав посаду юриста юридичного відділу Франківської районної адміністрації. Далі з 1996 до 2000 року працював там же юрисконсультом. А з 2000 року і до сьогодні обіймав згадану посаду завідувача відділу соціально-економічного розвитку Галицької районної адміністрації.

Після оголошення результатів голосування новопризначений керуючий справами виконкому Юрій Юрченко заявив, що працює в органах міської ради понад 10 років, а відтак добре обізнаний з міською господаркою. „Більшість людей, які увійшли у склад виконкому, я знаю, і думаю, що ми добре співпрацюватимемо. Вважаю, що це професійні люди, які працюватимуть на користь громади”, – зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *