ОСТАННІ НОВИНИ

Судове слідство у Скнилівській справі завершене

|

Судове слідство у справі Скнилівської трагедії сьогодні було закінчене. Із завтрашнього дня у суді розпочинаються дебати, а після них буде оголошений судовий вирок, про це „Львівському порталу” повідомив голова ЛМГО «Скнилівська трагедія» Стефан Козак.

За словами Козака, головуючий у справі суддя Віталій Загоруйко під час засідання відхилив кілька клопотань, серед яких найважливіше – про відкладення слухання справи, доки працюватиме спеціальна міжвідомча урядова комісія під егідою Міноборони, яка розробить методику відшкодування моральних та матеріальних збитків потерпілим. Відтак, за словами пана Козака, „похоронена остання надія потерпілих про мирне врегулювання справи”.

Крім цього сьогодні були відхилені клопотання Топонаря про долучення до матеріалів справи додаткових доказів, а саме відеокасет і дисків, на яких були зняті невідомі літаючі об’єкти біля злощасного СУ-27 під час польоту. Клопотання були відхилені тому, що відзняті кадри були невідомого походження, а відтак можуть бути підробленими, і Топонар не міг пояснити, що це за неопізнані об’єкти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *