Земельний аукціон відтермінували на 10 днів

|

Земельний аукціон, який було заплановано на сьогодні, не відбувся з технічних причин. Як повідомив „Львівському порталу” заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Ігор Гуменчук, з фірмою, яка зареєструвалася на участь у торгах, виникли непорозуміння щодо оформлення окремих документів.

„Одна з фірм, яка зареєструвалася до участі в аукціоні, по-своєму трактує один з пунктів положення. І для того, щоб це питання потім не оскаржувалося в судовому порядку, я звернувся за допомогою до юридичного відділу Львівської міської ради”, – розповів І.Гуменчук. Відтак земельні торги довелося відкласти щонайбільше на 10 днів.

На аукціон місто виставляє земельні ділянки, які не були продані на попередніх торгах. Зокрема, ділянки по вул. Величковського, 16а (мінімальна ціна продажу 333 тисячі 340 гривень, по вул. Городоцька–вул. Збиральна (мінімальна ціна продажу 17 мільйонів 280 тисяч гривень), по вул. Кульпарківська, 226а–вул. Наукова (А) за 2 мільйони 500 тисяч гривень та по вул. Кульпарківська, 226а– вул.Наукова (Б) (мінімальна ціна 2 мільйони 500 тисяч гривень).

На останньому земельному аукціоні, який відбувся сьомого червня, від продажу ділянки по вулиці Кн.Ольги 122а до міського бюджету поступило 4 мільйони 126 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *