ОСТАННІ НОВИНИ

Кузан дав свідчення у Скнилівській справі

|

Екс-керуючий справами Львівського міськвиконкому Олег Кузан дав сьогодні свідчення на судовому засіданні у справі Скнилівської трагедії. За його словами, лист з його підписом не можна розцінювати як дозвіл на проведення авіашоу 27 липня 2002 року, оскільки він не є нормативним актом Львівської міської ради, а отже не має юридичної сили дозволу.

Екс-заступник міського голови з питань гуманітарної політики Олег Кузан стверджує, що звернення авіакорпусу було розглянуте лише з гуманітарної точки зору, відповідно до якої був написаний лист із підписом Кузана, у якому йшлося, що міськрада „не заперечує” проти проведення шоу. На засіданні ж міськвиконкому питання про дачу дозволу на проведення авіашоу не розглядалося.

Проте, за словами підсудного Третьякова, він сприйняв відповідь міськради не інакше як дозвіл на проведення авіашоу, оскільки в листі не було зазначено жодних застережень щодо його проведення.

За словами пана Кузана, перш ніж підписати лист він радився з юридичним відділом міськради. Що ж стосується розгляду міськрадою авіашоу з точки зору безпеки, то, за словами Кузана, у Львівській міській раді немає відповідних спеціалістів, які б цим займалися.

Відтак потерпілі, присутні на засіданні, звинуватили Кузана у причетності до смерті їхніх близьких, мотивуючи це тим, що коли б він не підписався під відповіддю „не заперечуємо” щодо проведення шоу, листа б не сприйняли двозначно, а відтак воно не проходило б взагалі.

Сам же Кузан переконаний, що діяв у межах своїх повноважень і свою причетність до загибелі людей заперечує і відкидає звинувачення.

Нагадаємо, що раніше Олег Кузан не з’являвся на судові засідання у Скнилівській справі, оскільки не отримував повісток. Сьогодні він таки прийшов, проте, як повідомив сам Кузан „Львівському порталу”, відповідно до його повістки судове засідання мало розпочатися о 10 годині, проте розпачалося об 11, відтак йому годину довелося чекати, щоб дати свідчення у цій справі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *