ОСТАННІ НОВИНИ

У міськраді почалося таємне голосування

|

Депутати міської ради розпочали процедуру таємного голосування з приводу оцінки діяльності виконавчих органів влади за минулий рік та розпуску виконавчого комітету міської ради, поідомляє із сесійної зали кореспондент „Львівського порталу”. На цей момент уже проголосувало понад 20 депутатів. Загалом у міській раді 90 народних обранців.

Із присутніх відмовилися голосувати представники фракції „Батьківщина” – її лідер Іван Денькович заявив, що вони не братимуть участі у цьому політичному спектаклі, оскільки міськрада не прислухалася до його пропозиції зробити глосування поіменним і відкритим.

Депутати мають заповнити два бюлетні – в одному йдеться про задовільну чи незадовільну оцінку роботи виконавчих органів влади за минулий рік. А в другому – за чи проти розпуску виконкому.

Перше питання має суто політичне чи оціночне значення і не несе за собою ніяких юридичних наслідків. Натомість друге , у разі якщо депутати підтримають розпуск виконкому означатиме, що цей орган у теперішньому складі вже не існуватиме. У такому випадку упродовж місяця міський голова мав би подати на розгляд депутатів нові кандидатури членів виконкому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *