ОСТАННІ НОВИНИ

По дитячому майдинчику на Карпинця може бути підписано мирову угоду

|

Не виключено, що вже сьогодні буде підписано мирову угоду щодо дитячого майданчика між мешканцями будинку по вулиці Карпинця, 6, і власниками земельної ділянки, яка знаходиться між 6 та 18 будинком. Як повідомила „Львівський портал” мешканка будинку №6 Анна Сидюкіна, сьогодні після суду до мешканців будинку приїхали відповідачі, які запропонували їм підписати мирову угоду. Ця угода передбачає, що будівництво таки проводитимуть і майданчика не буде, натомість мешканцям будинку пропонують доволі вигідні умови. Наразі лише представники шести квартир з двадцяти чотирьох проти підписання угоди.

За словами Анни Сидюкіної, мирова угода передбачає, що в будинку №6 власники земельної ділянки, на якій ведеться будівництво, власним коштом перекриють дах, покращать водостоки, укріплять фундамент, перекладуть димоходи та облаштують прибудинкову територію. Наразі думки мешканців розділилися, частина прагне завершити справу у суді, але більшість згодна на підписання мирової угоди. Сьогодні ввечері мешканці будинку мають визначитися зі своїм рішенням.

Водночас, А. Сидюкіна зазначила, що, як виявили юристи, власники будинку оформили практично всю документацію, яка свідчить про їхні правомірні дії, щодо початку будівництва. Наразі, за її словами, на цій земельній ділянці вже вирито котлован і почали закладати плити під фундамент.

Нагадаємо, судове засідання у Франківському районному суді Львова за позовом першого секретаря ЛОК СПУ Євгена Таліпова щодо забудови дитячого майданчика на вулиці Карпинця, 6, яке було призначене на сьогодні, не відбулося. Його вже вдруге перенесли через неявку відповідачів. А. Сидюкіна також зазначила, що раніше дитячий майданчик знаходився саме на тій території між 6 та 18 будинком, де нещодавно розпочали будівництво власники земельної ділянки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *