ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура Львівської області передала кримінальну справу проти президента ФК “Закарпатття” до суду

|

Прокуратура Львівської області передала кримінальну справу проти президента ФК “Закарпаття” до суду, повідомила “Львівський портал” прес-служба прокуратури Львівської області. Цю справу порушила прокуратура Закарпатської області, але потім для об’єктивності її було передано для розслідування у Львівську область.

Відносно президента ФК “Закарпаття” громадянина П., також знаного у Закарпатті на прізвисько “Чалий”, прокуратурою Львівської області порушено кримінальну справу за ст.ст. 15 ч.2, ст. 115 ч.2 п.п.1, 5, 8, 9, 12 ( замах на вбивство двох та більше осіб, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб, замах на вбивство особи у в”язку з виконанням нею свого службового обов”язку, з метою приховати інший злочин, вчинене за попередньою змовою групою осіб) ; 129 ч.2 ( погроза вбивством); 146 ч.3 ( незаконне позбавлення волі); 157 ч.2 ( перешкоджання здійсненню виборчого права), 187 ч.4 ( розбій); 194 ч.2 ( умисне знищення та пошкодження майна); 257 ( бандитизм); 14 ч.1, 258 ( готування до терористичного акту); 263 ч.1, 2 ( незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) ; 294 ч.2 ( масові заворушення) ; 295 ч.2 ( заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку) ; 296 ч.2 (хуліганство) ; 341( захоплення громадських споруд) ; 342 ч.2 ( опір працівникові правоохоронного органу) ; 343 ч.2 ( втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) ; 344 ч.2 (втручання в діяльність державного діяча) ; 345 ч.4 ( погроза та насильство щодо працівника правоохоронного органу); 346 ч.2 ( погроза та насильство щодо державного діяча) ; 348 ( посягання на життя працівника правоохоронного органу) ; 357 ч.2,3 ( викрадення та привласнення документів) КК України.

Його звинувачують у тому, що він з бандою намагався перешкодити проведенню мітингу на підтримку Віктора Ющенка 24 листопада в Ужгороді. Крім того, його звинувачують у причетності до захоплення готелю “Комфорт” у Сваляві, аби не допустити туди представників Віктора Ющенка і навмисне пошкодили майно готелю і нищили агітаційні матеріали кандидата у президенти Ющенка.

А крім того, прокуратура Львівської області встановила, що громадянин П. не допускав у приміщення територіальної виборчої комісії міста Мукачева народного депутата Петра Олійника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *