ОСТАННІ НОВИНИ

Митники затримали дві вантажівки з обладнанням для виливання сталі

|

Дві вантажівки з обладнанням для виливання сталі, яке незаконно намагалися ввезти в Україну громадяни Республіки Польща, затримали співробітники Галицької (Яворівської) митниці спільно з працівниками УСБУ у Львівській області, про це „Львівському порталу” повідомив головний інспектор по зв’язках з громадськістю та ЗМІ Галицької митниці Валерій Ярина.

Він повідомив, що під час митного офрмлення працівники митниці виявили сумнів щодо вартості згаданого обладнання. Зробивши відповідний запит, спвробітники митниці з’ясували, що на польській стороні вартість обладнання була задекларована у сумі 345 тисяч євро, тоді як на українській стороні задекларували 422 тисячі євро як внесок в статутний фонд по інвестиційній програмі. Таким чином польські перевізники, які перевозили обладнання в одну з українських фірм на Луганщині, подали до митного офрмлення документи, що завідомо містили неправдиві дані.

Згідно із статтею 352 Митного кодексу України заведено справу про порушення митних правил.Обладнання, вантажівки та причіпи затримані. Їх загальна вартість становить понад 2 мільйони 200 тисяч гривень.

Матеріали цієї справи будуть передані до УСБУ у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *