ОСТАННІ НОВИНИ

Міжнародні навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій відбудуться завтра

|

Міжнародні навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій розпочнуться завтра на території Яворівського державного гірничо-хімічного підприємства „Сірка”, про це „Львівському порталу” повідомив заступник начальника відділу роботи з персоналом Львівського інституту пожежної безпеки МНС України підполковник Леонід Шимко.

Навчання проводитимуться з ініціативи Львівського інституту пожежної безпеки МНС України і підсумують опанування навчальної програми курсантами-випусками інституту.

У навчанні візьмуть участь технічно оснащений загін пожежно-рятувальної служби Республіки Польща, зведений загін спеціальної техніки та рятувальників ГУ МНСУ у Львівській області, медична служба ЗахОК МО України та зведений загін Львівського інституту пожежної безпеки. Загалом учасниками навчань буде близько тисячі осіб.

У програмі навчань запланований порятунок людей з багатоповерхової будівлі внаслідок землетрусу і з-під завалів будівельних конструкцій за допомогою пошукових собак, ліквідація аварій з викидом хімічно небезпечних речовин, ліквідація ДТП та порятунок постраждалих у ній, знешкодження боєприпасів, гасіння пожежі у промисловій будівлі, яка виникла внаслідок землетрусу. На щастя, усі ці надзвичайні ситуації будуть умовними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *