ОСТАННІ НОВИНИ

Частина журналістів «Поступу» справила поминки за виданням

|

Сьогодні трошки пополудні, близько двох десятків журналістів разом із в.о. головного редактора газети “Поступ” Всеволодом Поліщуком провели поминки за своєю газетою та влаштували її кремацію неподалік від приміщення редакції. Вони спалили кілька примірників видання, запакували їх у бляшанку і закопали.

У такий спосіб журналісти висловили протест проти різкої зміни редакційної політики та інформації про звільнення частини журналістів.

Як зазначив у розмові з кореспондентом «Львівського порталу» Всеволод Поліщук, учора вони зробили цілком нормальний номер, який був зверстаний, віддрукований на плівки та відвезений у друкарню. Однак цей варіант газети завернуло керівництво і у терміновому порядку було внесено зміни, зокрема, замінено чільний матеріал і фото до нього та ще дві сторінки.

Натомість присутній там представник інвестора Роман Андрейко заявив журналістам, що номер, підготовлений учора не міг вийти у світ, оскільки там були матеріали, які не мали права з’явитися друком. Він оповів, що частина журналістів не погодилася з рішенням власників видання щодо зміни редакційної політики через те, що вони не готові працювати в інших умовах. За його словами, керівництво не має намірів скорочувати штат, але залишаться ті журналісти, які готові працювати в реформованому «Поступі». З усіма працівниками сьогодні ведуть розмови і до вечора буде видно, хто залишається, а хто йде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *