ОСТАННІ НОВИНИ

До вибуху на АЗС в Хирові привели шашлики

|

Причиною позавчорашнього вибуху на АЗС у Хирові стали шашлики, які дві молоді жінки смажили в 15 метрах від автозаправної станції, повідомляє ЦГЗ УМВС України у Львівській області.

Водій бензовоза МАЗ з напівпричепом ППЦ, проводив злив бензину марки А-95. В 15 метрах від краю бензозливочного майданчику знаходились Л., та П., які на розжарених вуглях готували шашлик. Пари бензину при контакті з вогнем вибухнули, а осад бензину на ґрунті загорівся. Водій бензовоза побачивши вогонь, який наближався до бензовоза, закрив крани, від’єднав шланги та відігнав бензовоз на край автозаправної станції. Ф., спільно з працівниками АЗС застосувавши вогнегасник погасили пожежу.

Як повідомляв учора “Львівський портал”, 29 травня у Хирові Старосамбірського району на автозаправочній станції ЗАТ „Львівнафтопродукт” під час перекачування пального з автоцистерни в ємність спалахнула повітряна суміш. За інформацією прес-центру ГУ МНС у Львівській області, водій автоцистерни отримав 48% опіків тіла. Внаслідок спалаху травмовано також двох 23 та 21-річних жінок, які знаходилися поруч. Вони отримали по 10% опіків тіла. Потерпілих було госпіталізовано в Старосамбірську ЦРЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *