ОСТАННІ НОВИНИ

Поблизу будівельного майданчика на Валовій, 15 може з’явитися наметове містечко

|

Якщо вимоги активістів Громадянської кампанії “Пора!” не будуть виконані і “незаконне” будівництво на вулиці Валовій, 15 не припинять, то активісти “Пори” не виключають, що незабаром поблизу будівельного майданчика вони проводитимуть безстрокове пікетування і розкладуть наметове містечко.

Gро це кореспондента “Львівського порталу” повідомив один з активістів кампанії.

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня охорони пам’яток та історичних місць близько 30 активістів “Пори” пікетують будівництво по вулиці Валовій. На паркані, яким відгороджений будівельний майданчик, вони розклєюють листівки із закликом не бути байдужим до незаконного будвництва, а у руках тримають плакат – “Припиніть незаконне будівництво”. Цей пікет планують проводити протягом усього дня.

Учасники пікетування наголошують на самовільному будівництві офісно-житлового будинку на місці знесеної пам’ятки архітектури XVIII століття житлового будинку на вулиці Валовій,15. Міську владу активісти “Пори” звинувачують у зловживанні чинним законодавством та вимагають у міського голови: призупинити будівництво, видати розпорядження про реалізацію рекомендацій екпертів ЮНЕСКО стосовно проекту будівництва житлово-офісного будинку на Валовій,15, а також вимагають забезпечити коригування та погодження проекту будівництва цього будинку в Державній службі охорони культурної спадщини в ЮНЕСКО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *