ОСТАННІ НОВИНИ

Петро Олійник визначився із кандидатурою начальника обласного управління охорони здоров’я

|

Голова Львівської ОДА Петро Олійник визначився із кандидатурою начальника обласного управління охорони здоров’я. Яку повідомила „Львівський портал” прес-секретар голови Львівської ОДА Іванка Попович, про це Петро Олійник сказав сьогодні під час представлення нового голови Радехівської районної адмінстрації Володимира Шпака.

За словами І.Попович, голова обласної адміністрації не назвав прізвища, але сказав, що уже говорив з цією людиною і назвав її високопрофесійним фахівцем. У понеділок голова ЛОДА подасть цю кандидатуру на узгодження до міністра охорони здоров’я України.

Петро Олійник зазначив, що він поставив перед майбутнім начальником завдання скласти медичну карту області, зокрема, щодо наявності у населених пунктах області фельшерсько-акушерських пунктів чи амбулаторій. Водночас П.Олійник зазначив, що ситуація в медичній галузі області є близька до критичної, оскільки керівники деяких медичних закладів проводили закупівлі ліків та продуктів із серйозними порушеннями. Відтак голова ЛОДА заявив, що надалі тендери із закупівлі ліків будуть проводитися публічно і в присутності представників мас-медіа.

Сьогодні голова ЛОДА проводить офіційні представлення керівників Радехівського, Сокальського та Жовківського районів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *