ОСТАННІ НОВИНИ

На польсько-українському кордоні - 20-кілометрові пробки

|

На польсько-українському кордоні вантажні автомобілі створили 20-кілометрові пробки.Погранпереходи виявилися заблокованими, коли українські митники перестали пропускати на свою територію вантажні автомобілі через поломку центрального комп’ютера. У Любельському воєводстві Польщі водії чекають пропуску на територію України 40 годин.

«Аварія українського комп’ютера досі не усунена, хоча очікувалося, що це відбудеться у понеділок вранці», – повідомив РІА «Новости» прес-секретар Надбужанського відділу Прикордонної варти Анждей Вуйчік. Головний митний комп’ютер України не працює з суботи.Польська Прикордонна варта звертається до водіїв вантажівок не під’їжджати до погранпереходів, щоб не блокувати їх.

Водночас, у прес-службі Галицької митниці “Львівському порталу” повідомили, що у них проблем із комп’ютером немає, цю ж інформацію підтвердили й у Західній регіональній митниці. Як повідомиили у Галицькій митниці, черг на виїзд до Польщі з українського боку немає, а от з польського боку накопичилося певне число машин, але чого вони там чекають, у прес-службі казати не можуть, бо це компетенція польських митних органів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *