ОСТАННІ НОВИНИ

Станцію швидкої допомоги не пікетували

|

Наразі, як повідомили у дистечерській швидкої допомоги, прогнозованого пікету під стінами Станції швидкої медичної допомоги міста не проводили. Попередньо начмед повідомив „Львівський портал“, що є наказ відповідно до якого реформуватимуть бригади інтенсивної терапії, відтак, не виключено, що людям, які були спеціалістами анестезіологами доведеться перекваліфіковуватися. „Це породило певні непорозуміння“ – зазначив він, проте про можливий пікет-протест він почув уперше.

Нагадаємо, зранку об’єднання „Самопоміч“ розповсюдило інформацію про те, що працівники „швидкої“ підозрюють, що рішення адміністрації комунального підприємства „Станція швидкої медичної допомоги“ про розформування спеціалізованих бригад інтенсивної терапії та реанімації ухвалено через „фінансові інтереси“.

У Львові є п’ять „станцій швидкої медичної допомоги“. Чотири з них мають у своєму підпорядкуванні спеціалізовані бригади: кардіологічну, психіатричну, інтенсивної терапії та реанімації. Бригади інтенсивної терапії та реанімації виїжджають на найважчі випадки: ДТП, травми на залізниці, вогнепальні поранення. Ці бригади існують з 1962 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *