ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна рада та адміністрація працюватимуть на партнерських засадах - Держко

|

Обласна рада та адміністарція працюватимуть на партнерських засадах, заявив сьогдні під час прес-конференції перший заступник голови Львівської обласної ради Ігор Держко, відповідаючи на запитання кореспондента “Львівського порталу” щодо перспектив співпраці виконавчої та представницької гілок влади. “Обласна рада вже досягла того рівня самостійності гілки влади, за якого працюватиме з обласною адміністрацією на партнерських засадах” – сказав він.

Ігор Держко не вважає, що з приходом нового голови, скоріш за все Петра Олійника, рада стане в опозицію до адміністрації, зважаючи на те, що нещодавно президія ОР пропонувала призначити головою ОДА Михайла Сендака. “Ми виступали не проти конкретно Петра Олійника, а проти закулісних схем, коли обласну раду хотіли відсунути на периферію” – сказав І.Держко.

Заступник голови обласної ради вважає, що будь-який призначений голова ОДА змушений буде працювати з обласною радою. “Щойно призначать голову ОДА, як ми будемо обговорювати та розробляти з ним конкретні напрямки співпраці” – підкреслив Ігор Держко. Натомість звинувачення свого колегії по партії Ярослава Кендзьора щодо бажання посісти крісло голови обласної ради замість Михайла Сендака, Ігор Держко назвав безпідставними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *