ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом наступних двох днів може збільшитися кількість ДТП

|

Завтра-післязавтра за науковим прогнозом, який отримали в ДАІ області, спостерігатиметься магнітна активність сонця, що погано впливатиме на водіїв та пішоходів. Як повідомила „Львівський портал” керівник прес-служби обласного ДАІ капітан міліції Світлана Добровольська, у зв’язку з цим протягом наступних двох днів очікують збільшення кількості ДТП, а відтак – потерпілих. Водіям, які себе не дуже добре почувають, взагалі краще не їздити на авто.

Світлана Добровольська також наголосила, що цього року збільшилася кількість ДТП. У 86 дорожньо-транспотних пригодах цьогоріч уже загинуло 13 осіб, а 93 було травмовано, тоді як за аналогічний період минулого року сталося 82 ДТП, загинуло 9 осіб. Всі ці ДТП, за словами С. Добровольської, сталися з вини і водіїв і пішоходів, які однаково порушують правила дорожнього руху. Серед причин ДТП найчастіше: недотримання елементарних правил дорожнього руху, зміна погоди, пошушення правил маневрування, а також у період святкувань – нетверезі водії та пішоходи.

Відтак, зважаючи на магнітні бурі, які відбуватимуться завтра-післязавтра працівники ДАІ закликають водіїв і пасажирів не порушувати правил та бути вдвічі уважнішими на дорозі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *